Klasični sistem

Nova generacija ventilatora Silvento

Bez buke

Stambeni objekti i promet neraskidivo su povezani. Međutim, ljudi se osjećaju ugodno samo kad su zidovi “nijemi”. Zato su motori ventilatora Silvento optimizirani, dimenzije rotora i ventilacijske komponente su redizajnirani u skladu sa studijima te su značajno poboljšani. Rezultat je jedan od najtiših ventilatora na svijetu. Svi ventilatori Silvento djeluju na minimalno mogućoj glasnoći, koja je jedva čujna, s razinom zvuka od 24dB na 30m3/h (osnovna ventilacija ) i 35dB na 60m3/h ( ventilacija po potrebi ).

Za okoliš

Silvento smanjuje trošak energije i zagađenje okoliša. Na račun razvoja efikasnih pogonskih jedinica visokih učinkovitosti, novu generaciju ventilatora karakterizira iznimno niska potrošnja energije. Na tri stupnja potrošnja energije iznosi samo: 4,9/ 10/15 W pri 30/60/100 m3/h protoka zraka-statički tlak 210 Pa.

Za tehnologiju i udobnost

Regulacija protoka zraka po prvi put je stavljena pod nadzor senzorom temperature i vlage. Ta inovativna regulacija može podesiti protok zraka i još bolje se prilagoditi postojećim životnim uvjetima, a također pruža učinkovitu zaštitu od oštećenja uzrokovanih vlagom i pojave plijesni. Automatski prekidač samostalno prebacuje na najnižu razinu u ljeto i natrag na kontrolu vlage u prijelaznom razdoblju i zimi. Osim samostalnog nadzora svi Silvento ventilatori imaju i centralni nadzor zahvaljujući integriranom senzoru. Jednostavno rukovanje i upravljanje omogućava jasno vidljivi LED zaslon koji pokazuje potrebu za promjenom filtera i status rada povezan s kontrolom temperature i vlage.

Elegantan neupadljivi dizajn

Silvento je namjerno dizajniran elegantno i neupadljivo, kako bi se uklapao u izgled svakog prostora. Protok zraka se odvija iza elegantne pločaste maske, tako da prašina i ostale nečistoće koje se skupljaju na filteru nisu vidljive. Dimenzije govore o iznimnoj kompaktnosti ventilatora. Dimenzije podžbuknog kučišta su 262x262x90,60 mm , a dimenzije nadžbuknog kučišta su 269x269x109,50 mm.

Lunos - klasični sistem Lunos - klasični ventilator

katalog klasičnog sistema Lunos (PDF) | letak klasičnog sistema Lunos (PDF)