Uvjeti i korištenje

Uvjeti korištenja web stranice

OPĆI UVJETI PRISTUPU I KORIŠTENJU PORTALA PODUZEĆA LUNOS

Uvjeti korištenja

Nalazite se na web stranicama Lunos.hr (u daljnjem tekstu :portal ) . Vaš pristup ovoj web stranici i njegovo korištenje reguliran je općim propisima, pravilima i nekim zakonima . Pristupom ovoj web stranici potvrđujete da ste pročitali ove uvjete i da ste s njima suglasni, te da ste vezani odredbama ovih uvjeta. Lunos zadržava pravo, bez prethodne najave, izmijeniti ili dopuniti ove uvjete. Stoga , preporučamo da se redovito obavještavate o svim izmjenama i dopunama ovih općih uvjeta koji će biti objavljeni na ovom web portalu. Za sve osobe koje dolaze na portal ,koristi se izraz korisnik.

Izjava o prihvačanju

Lunos i povezane tvrtke , unatoč njihovim naporima da odnos prema stranaka bude korektan ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške ( koje se mogu javiti zbog vremenskog nepodudaranja, pogrešnog unosa podataka ili drugih razloga)sadržaja , ispravnost i točnosti objavljenih podataka. Oni su samo u informativne svrhe i treba ih provjeriti prije uporabe sa radnicima Lunos poduzeća i podružnice. Kažnjivi su svi neovlašteni pokušaji izmjene, brisanja, oštećenja ili prekida ( trajno ili privremeno ) podataka na ovom portalu, kao i svaki pokušaj da se preko portala neovlašteno pristupa bilo koji drugi sadržaj unutar Lunos informacijskog sustava.

Autorska prava / uslužni žigovi

Ovaj web site je intelektualno vlasništvo poduzeća Lunos i podružnice. Sve informacije, podatke, proizvodi i opisi usluga i druge sadržaje, uključujući sve računalne programe koji su dostupni na web stranici (u daljnjem tekstu Sadržaj), zaštićeni su autorskim pravima. Korisnici ne smiju mijenjati, kopirati, distribuirati, prenositi, prikazivati​​, objavljivati​​, prodavati, licencirati, pretvarati u izvedene proizvode, ili koristiti bilo koji sadržaj koji je dostupan na internetskim stranicama ili preko njega, u komercijalne ili javne svrhe. Slike ljudi, predmeta, mjesta i druge slike prikazane na web stranicama ili u vlasništvu, ili povezane s tvrtkom Lunosa ili poštom uz dopuštenje vlasnika. Svako korištenje tih slika bez pismenog dopuštenja vlasnika je zabranjeno. Svako neovlašteno korištenje tih slika predstavlja kršenje autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva ili pravila o zaštiti osobnih podataka. Tržišni znaci, logotipi i uslužni žigovi (u daljnjem znaci), koje su prikazane na web stranicama vlasništvo Lunos ili povezanim društvima ili trećim osobama. Korisnici ne mogu koristiti bilo koji od ovih znakova za bilo koju svrhu bez pisanog odobrenja Lunosa ili povezanih društava ili bilo kojoj trećoj strani koja je vlasnik zaštitnog znaka.